Jettime får ny direktør fra svensk charterselskab

Jettimes nuværende direktør Jørgen Holme træder tilbage. Hans stilling overtages af svenske Anders Fred.

Det danske charter- og ACMI-selskab Jettime skal have ny direktør. Det bliver svenske Anders Fred, der overtager ansvaret som CEO for Jettime den 1. marts 2024.

 ”Anders Fred kommer fra et charterflyselskab med mange kulturelle og værdimæssige ligheder med Jettime. Anders har 20 års erfaring som leder af Novair og kender chartermarkedet i Norden rigtigt godt. Anders er en kompetent leder med øje for den gode gæsteoplevelse. Jeg er sikker på, han bliver et godt match for Jettime,” siger Lars Thuesen, der ejer Jettime.

Anders Fred har arbejdet 26 år i det svenske charterselskab Novair, og han har siddet 14 år i bestyrelsen for Apollo Travel Group.

Farvel til Jørgen Holme

Jettimes nuværende direktør Jørgen Holme har i otte år stået i spidsen for charterselskabet, der har været igennem flere kriser i den periode. Han udtaler, at det nu er det rigtige tidspunkt at træde tilbage.

“Det har været en utrolig rejse med Jettime de seneste snart 8 år både emotionelt og professionelt. Den store turnaround tilbage i 2016-2017 med fokus på vores charterforretning var nødvendig. Vi fik rettet økonomien op og var inde i en positiv vækstperiode, da coronaen ramte hele branchen,” siger Jørgen Holme.

Coronakrisen betød, at det daværende Jet Time masseopsagde alle dets piloter, og at det kort efter gik konkurs i juli 2020. Sidenhen genopstod selskabet under navnet Jettime, og i 2022 havde selskabet tilbudt genansættelse til alle dets piloter.

“I dag er Jettime igen en profitabel forretning med 450 jettimere, der leverer effektivt og med hjertet på rette sted hver eneste dag. Det er jeg stolt af, og derfor er timingen rigtig for mig at takke af,” siger Jørgen Holme.

Jettime leverede et overskud før skat på 24 millioner kr. i det seneste regnskabsår (1.10.2022-30.9.2023). Selskabet opererer 11 fly af typen Boeing NG 737-800 og har baser i København, Billund og Helsinki.

Fagbladet Luftfart
Få nyheder om flyvebranchen på mail.
Nyhedsbrev