International Cabin Crew Day: FPU hylder de kabineansatte

I dag fejrer vi de kabineansatte på International Cabin Crew Day. I den forbindelse følger her en hilsen fra FPU til de kabineansatte, der hver dag gør en stor indsats for at sikre vores sikkerhed og komfort i luften.

I dag hylder vi vores fantastiske kabinebesætninger i Danmark, Grønland og på Færøerne!

De kabineansatte yder et enormt arbejde for at sikre vores komfort og sikkerhed i luften, og de byder os velkommen med et smil og professionalisme.

De seneste år har budt på store udfordringer. Fra corona-krisen til de hektiske sommermåneder sidste år med høje passagertal. Her skulle de kabineansatte håndtere pressede passagerer, og de klarede situationen med professionalisme og ro.

Meget tyder på, at denne sommer også vil blive travl for vores medlemmer. Vi glæder os meget over, at luftfarten er vendt stærkt tilbage, men samtidig er det vigtigt, at selskaberne husker at prioritere og sikre gode arbejdsforhold for vores kabineansatte. Ved at investere i deres trivsel sikrer man, at de fortsat kan levere enestående service til glæde for passagererne og for selskabet i sidste ende.

En hilsen til alle de kabineansatte på hele FPUs vegne fra forbundssekretær Kasper Svendsen

I den forbindelse vil vi gerne sende en særlig anerkendelse de tillidsvalgte, som gør et fantastisk stykke arbejde for at sikre gode arbejdsforhold for de kabineansatte. Det er tidskrævende og hårdt arbejde, men jeres dedikation og engagement er afgørende for at skabe en god arbejdsplads.

Fra FPUs side har vi i år haft den glæde at arrangere både en talentuddannelse samt kabinenetværk og barselsnetværk. Her har vores medlemmer i kabinen fået mulighed for at mødes, udveksle erfaringer og foreslå nye initiativer. Vi glæder os til at fortsætte dette samarbejde og sammen skabe endnu flere muligheder for faglig udvikling blandt vores kabineansatte.

Tak til vores dygtige kabineansatte og til de tillidsvalgte for alt, hvad I gør!

Happy International Cabin Crew Day!

Fra alle i FPU

Fagbladet Luftfart
Få nyheder om flyvebranchen på mail.
Nyhedsbrev