2,3 millioner passagerer fløj med Norwegian i juli

Norwegian havde 2.308.417 passagerer i juli, hvilket er 5 procent mere end samme måned sidste år. Belægningen var på 92,4 procent.

”Juli var en enestående måned for os i Norwegian med det højeste antal passagerer i år og mere end 100.000 flere end samme måned sidste år. Vores kollegaer i luften og på jorden har arbejdet hårdt for, at vores passagerer er kommet trygt og godt frem til deres rejsemål til trods for enkelte udfordringer i lufthavnene i Europa, ”siger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

I juli havde Norwegian i gennemsnit 79 fly i drift, og 99,5 procent af flyvningerne blev gennemført. Punktligheden, målt som andel af afgange inden for 15 minutter efter den ordinære rutetid, var i juli 73,2 procent. 95,3 procent af alle flyvninger landede til tiden eller inden for én time senere.

Ifølge Norwegian er bookingtallene fremadrettet er lovende. Mange kunder i juli bookede deres rejse kort før afgang, og den tendens vil fortsætte i august, lyder det fra Norwegian.

”Det ustabile vejr i Norden har helt klart påvirket rejsemønstrene denne sommer, og vi har registreret et jævnt salg af flybilletter igennem hele juli. Jeg er meget glad for, at så mange rejsende vælger at flyve med os denne sommer både indenrigs, i Norden og i Europa. Jeg vil takke alle kollegaer, som har bidraget til at passe godt på passagererne i årets mest travle sæson. At vi har fløjet med egne fly og egen besætning har bidraget til solid drift denne sommer,” siger Geir Karlsen.

Fagbladet Luftfart
Få nyheder om flyvebranchen på mail.
Nyhedsbrev