Christian Poulsen er udnævnt som CEO for Københavns Lufthavne A/S

Bestyrelsen for Københavns Lufthavne A/S har udnævnt lufthavnens konstituerede CEO, Christian Poulsen, som administrerende direktør (CEO) fra 1. januar 2024.

Christian Poulsen har været konstitueret CEO siden 30. september 2023, hvor Thomas Woldbye forlod selskabet for at blive CEO for Heathrow Airport i London.

“Jeg er meget stolt og ydmyg over at få muligheden for at indtræde som CEO for Københavns Lufthavne. Jeg ser frem til at bruge min indsigt og erfaring fra mine år i lufthavnen til at fortsætte ambitionen med at udvikle og løfte lufthavnen til et nyt niveau til gavn for passagerer, samarbejdspartnere og dansk infrastruktur. Jeg vil bidrage til at sikre, at CPH forbliver en attraktiv og konkurrencedygtig lufthavn i mange år fremover,” siger Christian Poulsen.

Christian Poulsen har i mere end 14 år haft forskellige ledende stillinger i Københavns Lufthavn, herunder stillingen som driftsdirektør (COO) i de seneste fire år.

“Efter en grundig rekrutteringsproces, løftet af et internationalt search firma, har vi valgt Christian Poulsen som CEO for Københavns Lufthavne. Christian Poulsen har de kvaliteter, der er vigtige for stillingen: Han besidder en enestående kombination af at have et indgående kendskab til lufthavnen og dens mange stakeholders, og derudover er han en yderst kompetent leder, der kan sikre, at lufthavnen fortsætter sin positive udvikling og bevarer momentum,” siger bestyrelsesformand Lars Nørby Johansen.

Fagbladet Luftfart
Få nyheder om flyvebranchen på mail.
Nyhedsbrev