Tidligere chef for Flyvevåbnet bliver ny direktør i Naviair

Senest den 1. november 2023 tiltræder Anders Rex som ny administrerende direktør i Naviair.

Anders Rex kommer fra Forsvaret, hvor han har rang af generalmajor og bl.a. har været chef for Flyvevåbnet og nu er forsvarsattaché i Washington, USA.

“Jeg er først og fremmest glad for og stolt over den tillid bestyrelsen har vist mig med denne udnævnelse. Jeg glæder mig til samarbejdet med de mange dygtige medarbejdere og fagligheder i Naviair. Sammen står vi over for en stor opgave med at sikre og udvikle den samfundskritiske infrastruktur, som Naviair har ansvaret for at drive. For mig at se ligger der i stillingen den helt rette kombination af ledelse og luftfart,” siger Anders Rex.

Anders Rex er 53 år, uddannet F-16-pilot og har over 15 års strategisk ledelseserfaring fra Flyvevåbnet og senest som chef for Udviklings- og Planlægningsstaben i Forsvarskommandoen.

“Vi er meget glade for at have ansat Anders Rex. Anders har stærke ledelsesmæssige kompetencer, som kan skabe ro og tillid i og omkring Naviair,” siger bestyrelsesformand for Naviair, Flemming Jensen.

“Samtidig er han en stærk profil, som kan udvikle virksomheden i forhold til de store spændende opgaver, der ligger foran Naviair, herunder opbygningen af en ny kontrolcentral i Grønland. Vi glæder os til at byde velkommen til Anders og ser frem til samarbejdet.”

Fagbladet Luftfart
Få nyheder om flyvebranchen på mail.
Nyhedsbrev