SAS tilføjer endnu en rute til deres USA-program

Som en del af SAS’ sommerprogram for 2024 vil det nu blive muligt at flyve direkte fra Københavns Lufthavn til Atlanta, Georgia.

Den 17. juni starter SAS en ny direkte rute til Atlanta fra Københavns Lufthavn med daglige afgange.

I sommerperioden vil ruten blive opereret med en Airbus 330-300 med plads til 266 passagerer, mens den i vinterhalvåret vil blive opereret med en Airbus 350 fem gange ugentligt.

“Ruten til Atlanta betyder, at der bliver endnu bedre forbindelser mellem Danmark og Nordamerika, og det giver Københavns Lufthavn en endnu bedre position som et vigtigt trafikknudepunkt. Vi er meget tilfredse med at flere flyselskaber vælger København til, og at de eksisterende selskaber udvider rutenetværket,” siger Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

Oversigt over flyselskaber og ruter fra København til Nordamerika i det kommende sommertrafikprogram
 
SAS: 
Atlanta, Boston, New York-JFK, New York-Newark, Chicago, Washington DC, Los Angeles, San Francisco, Miami (til 7. april) og Toronto.
 
Air Canada: 
Toronto og Montreal
 
American Airlines: 
Philadelphia
 
Delta Airlines: 
New York-JFK

Flere afgange til USA på vej

Med næsten 94 millioner passagerer i 2022 er Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport verdens travleste lufthavn.

“Gennem en aftale med Delta Air Lines kan passagerer fortsætte deres rejse til andre destinationer betjent af Delta fra Atlanta. Denne udvikling betyder et udvidet tilbud for SAS’ passagerer, der kan se frem til at nå adskillige nye og spændende destinationer i det sydlige USA, Caribien og Latinamerika, alle bekvemt tilgængelige fra Atlanta,” siger Anko van der Werff, SAS administrerende direktør.

Atlanta-ruten er SAS’ niende destination i USA. Denne sommer vil SAS øge frekvensen på flere af deres ruter til USA.

Ruten København-New York (JFK) kommer til at have op til to daglige flyvninger, som supplerer de eksisterende daglige flyvninger til New York-Newark Airport fra København, Oslo og Stockholm. SAS flyver også dagligt fra København til Boston, en øgning fra de tidligere seks flyvninger om ugen. Derudover vil der blive tilføjet en fjerde ugentlig flyvning fra København til Toronto.

Fagbladet Luftfart
Få nyheder om flyvebranchen på mail.
Nyhedsbrev