Norwegian-koncernen havde 1,5 millioner passagerer i februar

I februar havde Norwegian 1.281.212 passagerer, mens Widerøe havde 257.826 passagerer. Det betyder, at Norwegian-koncernen i alt havde 1.539.038 passagerer i vinterens sidste måned.

Norwegian øgede belægningsgraden til 86 procent i februar – en stigning på 2 procentpoint sammenlignet med samme periode sidste år.

”Vi er glade for endnu en gang at kunne offentliggøre stærke trafiktal, som viser, at vores kunder fortsat har tillid til og værdsætter Norwegian-produktet og vores kolleger. En belægningsgrad på 86 procent er tæt på det højeste, vi nogensinde har registreret for februar måned. Bookingtendensen er fortsat solid på tværs af alle markeder, og flere af de mest populære afgange i påsken er allerede ved at være udsolgte. Vi er taknemmelige for at se, at så mange vælger at flyve med os, og vi ser frem til at byde dem velkommen ombord,” siger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Kapaciteten (ASK) var på 1.951 millioner sædekilometer, som er 7 procent højere end samme periode sidste år. Den faktiske passagertrafik (RPK) var på 1.676 millioner sædekilometer.

Norwegian havde i februar i gennemsnit 68 fly i drift, og 99,4 procent af de planlagte flyvninger blev gennemført. Punktligheden, målt på andelen af afgange, der kommer afsted inden for 15 minutter efter planlagt tid, lå på 81 procent.

Fagbladet Luftfart
Få nyheder om flyvebranchen på mail.
Nyhedsbrev